Om oss

R3B har funnits sen 2010. Vi startades som en installationsfirma inom Data, Tele, Larm och Fiberinstallationer.

Ca 10 år senare startade vi R3B Electric AB. Vi utför service och nyinstallationer till både privat och företag. På senare år har R3B certfierade installatörer av billaddare. PS! Alla våra installatörer är certifierade elektriker.

Vår vision är att vi vara en heltäckande leverantör inom EL och IT tjänster. Vi skall vara proaktiva i vårt agerande och tillsammans med våra kollegor skapa nöjda kunder och där långsiktigt värde skapas.

 


Kontakt

Vi som svarar i telefonen när ni ringer

Arbetsledare

Daniel Iversen

Arbetsledare Fiber- och Datanät

Hej Jag kallas Danne och mig kan ni kontakta om ni har frågor om fiber- och Datanätverk.

Sebastian Törnkvist

Säljare inom EL och IT

Hej! Jag heter Sebastian och mig kontaktar ni om man har frågor om laddboxar, elinstallationer, eller helt enkelt bara vill ha en offert.

Roger Tolleman

VD och grundare av R3B 

Hej! Jag heter Roger och startade R3B 2010. Genom åren har vi växt och 2013 startade vi Aktiebolag och fick hjälp av Micke och Viktor för att bli starkare.

Viktor Frohberg

Chef och grundare av R3B Electric AB

Hej! Jag  brinner för LED belysning och Maus brandskydd.


Mikael Berg

HR och grundare av R3B

Hej! Jag kallas Micke
Jag har hand om personal och marknadsförings frågor